Select Page

Tallers puntuals de fisioteràpia

La unitat de fisioteràpia de CREIX Barcelona ofereix al llarg de l’any tallers sobre diferents aspectes relacionats amb el desenvolupament de l’infant i el treball del cos. Aquests tallers s’oferiran en sessions individuals o 3-4  sessions seguides quan la temàtica ho requereixi.

Taller d’esquena sana i higiene postural per a nens i joves

Els nens i nenes al llarg de la seva jornada realitzen diverses activitats que influeixen en l’aparició de problemes i dolors osteoarticulars: elevació, manipulació i transport de càrregues, moviments incorrectes, girs, recollida d’objectes del terra, postures inadequades i prolongades. La promoció d’hàbits i estils de vida saludables a edats primerenques facilita que aquests s’incorporin amb normalitat i s’integrin en la vida diària.

  • Vols que els teus fills adquireixin bons costums per a la cura de la seva esquena?, si és així, no dubtis a portar-los als tallers d’esquena sana i higiene postural que ofereix CREIX, d’una forma divertida aprendran com adoptar bones postures i prevenir les que són perjudicials per a la salut.
  • Que millor que prevenir per mitjà del joc, i adquirir hàbits saludables per als més petits?

Aquest taller s’ofereix al llarg de l’any en paquets de 4 sessions. Consulteu quan comença un nou taller.

Destinataris:
Aquest taller va dirigit a nens de 8 anys en endavant que vulguin treballar aspectes relacionatsamb una correcta cura de l’esquena i higiene postural podent aplicar-ho ràpidament en el seu dia a dia. 

El proper taller es farà els dies ……….de ….a …… de la tarda.

Preu:

 

Taller d’estimulació psicomotriu en bebés

Informació en procés d’elaboració

Hay alguien tan inteligente que aprende de la experiencia de los demás.

Voltaire

Si voleu ampliar o rebre informació sobre un cas concret,
podeu omplir el formulari del següent enllaç.