Select Page

Psiquiatria

La Psiquiatria és la branca de la medicina psicològica que té com a objectiu diagnosticar i tractar la persona per aconseguir que s’adapti i situï en el dia a dia amb la màxima autonomia. Amb tot això es pretén que la persona arribi a una millor qualitat de vida.

El servei de psiquiatria CREIX està format per professionals especialitzats en la psiquiatria infanto – juvenil i per tant el seu enfocament terapèutic va dirigit a totes aquelles problemàtiques que afecten l’infant o adolescent, i al seu entorn familiar, social i escolar.

Les nostres intervencions són individualitzades i adaptades a cada necessitat. Volem que els nostres tractaments siguin el més eficaços possibles i per això a CREIX Barcelona abordem cada cas des de totes les disciplines possibles. A través del treball multidisciplinari, busquem ajudar al nen o jove de la manera més completa i integral.

 

 

Quines situacions atenem?

  • Ansietat.
  • Depressions.
  • Trastorns obsessius.
  • Trastorns de personalitat.
  • Trastorns alimentaris.
  • Trastorns de l’adolescència.
  • D’altres.

Cal recordar que, en la millor de les hipòtesis, una expectativa elevada fa que el viatge sigui bell, però que la destinació sigui decebedora.

Giorgio Nardone

Calendari

maig 2019
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« nov.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

TESTIMONI

Estem molt contents del treball que està fent la Berta a CREIX. Quan va arribar al centre, tenis moltes dificultats de relació amb el companys i sovint a casa tenia problemes amb els seus germans. A CREIX ens han donat pautes d’actuació als pares i també a l’escola.

Pares de la Berta

12 anys

Contacteu amb nosaltres

Si voleu ampliar o rebre informació en un cas concret,
podeu omplir el formulari del següent enllaç.