Select Page

Properes formacions

 

Formació en educació emocional

Adreçat a tot el professorat d’educació Infantil i Primària

T’agradaria una escola plena d’emocions? On siguem capaços d’alegrar-nos, entristir-nos, sorprendre’ns i fins i tot tenir por en algun moment. Una escola que es respiri amor?

En els darrers anys a les escoles ens hem preocupat per la millora del rendiment acadèmic i potser ens hem oblidat una mica de les competències i habilitats socioemocionals. En realitat ambdós aspectes són importants per al desenvolupament integral de la persona. Avui dia comptem amb prou evidències científiques com per afirmar que la Intel·ligència Emocional és clau no solament per a l’èxit professional sinó també per al benestar personal i per a la vida en general, ja que contribueix de forma positiva a l’autoestima i al desenvolupament d’habilitats socials.

Tal com proposa Goleman, el pare de l’educació emocional, educar les emocions ens ajudarà a garantir un millor estat de salut i benestar als nostres infants i adolescents, i això justifica plenament la inclusió i integració de l’Educació Emocional a les nostres escoles.

 

DOCUMENTACIÓ:
Descarrega aqui el contingut d’aquesta formació (PDF 133k)

 

INSCRIPCIONS:
Podeu inscriure-vos en el formulari d’aquest enllaç

Hay alguien tan inteligente que aprende de la experiencia de los demás.

Voltaire

Categories

gener 2020
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« nov.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Si voleu ampliar o rebre informació sobre un cas concret,
podeu omplir el formulari del següent enllaç.