Select Page

El nostre equip

Jordi Gerona

Jordi Gerona

Director

Va realitzar els seus estudis d’Economia a la Universitat de Barcelona. La seva formació en l’àmbit familiar es centra principalment en l’ús d’estratègies de diàleg i comunicació en la família, així com el treball de valors amb els fills. Ha organitzat i participat en diferents congressos, tallers i seminaris sobre la família.
És animador de temps lliure i ha participat en tallers sobre animació de grups d’adults i adolescents. En els darrers anys la seva formació s’ha encaminat a les dificultats d’aprenentatge. Ha treballat com a cap de projectes i gestió de diferents empreses de Barcelona.

 

Anaïs Orobitg

Anaïs Orobitg

Psicóloga infantil

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Ramon Llull (Blanquerna) de Barcelona. Coordinadora de la Secció de Psicosomàtica Infanto-Juvenil (SPMIJ) de la revista “Cuadernos de Medicina Psicosomática y Psiquiatría de enlace”. Coordinadora de les taules debat infanto-juvenil de les Jornades anuals de Teràpia del Comportament i Medicina Conductual en la pràctica clínica. Ha treballat com a  psicòloga amb pacientes amb Trastorns de Conducta Alimentaria (TCA).

En els últims anys, ha exercit com a psicòloga infanto – juvenil a consultes privades. També ha realitzat intervencions escolars amb nens amb Trastorn d’Aprenentatge , TDAH , TEA i Trastorns de Conducta. Actualment treballa de psicòloga en CREIX.

 

Laura García

Laura García

Psicòloga i coach

Va realitzar la seva formació com a terapeuta en el Centre di Teràpia Strategica a Arezzo, Itàlia sota la supervisió directa del professor Giorgio Nardone. Màster en Comunicació i Coaching Estratègic al Centre d’Estudis Avançats en Comunicació i Problem Solving Estratègic de Barcelona. Ha treballat en l’àmbit públic en temes relacionats amb infància i família, i en el sector privat abordant diverses problemàtiques i trastorns. Ha participat en diferents seminaris i tallers sobre adolescència, família, trastorns d’alimentació i violència intrafamiliar, entre d’altres. Forma part de la xarxa “Les Creatives”, projecte que potencia el talent i les capacitats de les dones.

hermeslgb.wordpress.com

 

Yolanda Otal

Yolanda Otal

Mestra de primària i professora de secundària

Diplomada en magisteri i Llicenciada en Història de l’art per la Universitat de Barcelona. Màster en dificultats d’aprenentatge. Des de fa 27 anys treballa com a professora de secundària en un centre concertat de Barcelona. És professora de l’ISCREB de Pedagogia i didàctica. Col·labora amb diferents editorials en la creació de materials curriculars. Ha organitzat i participat en diferents congressos, tallers i seminaris sobre la família. En els darrers anys s’ha dedicat a l’estudi de la dislèxia i el TDAH i l’aplicació dels recursos tecnològics en les dificultats d’aprenentatge.

 

Pau Novella

Pau Novella

Psicòleg. Teràpies familiars. TBE

Psicòleg, màster en Teràpia Familiar Sistèmica i en Teràpia cognitiu social. Especialista en Teràpia Breu Estratègica. Ha coordinat diferents grups de treball de teràpia de conjugal, conflictes familiars, i de nens i joves amb trastorns de la personalitat. Especialista en atenció a la diversitat.

Paula Marquez

Paula Marquez

Graduada en Logopèdia

Graduada en Logopèdia per la Universitat Ramon Llull (facultat Blanquerna) de Barcelona. Ha realitzat diverses formacions com ara de trastorns del neurodesenvolupament, musicoteràpia, retard en la parla, entre d’altres. Actualment està vinculada a un centre d’atenció precoç a Barcelona. Durant uns anys ha estat enriquint-se a nivell professional en centres d’educació especial i CDIAP. A més a més, es monitora en el lleure i ha participat en casals d’estiu, extraescolars i esplai.


 

Isabel López

Isabel López

Pedagoga terapeuta

Pedagoga Terapeuta per la UB. Especialista en Psicomotricitat Educativa, reeducativa i terapèutica per la U. Pontifícia de Comillas. Treballa com a professora i orientadora en el Servei d’Assessorament Psicopedagògic d’una escola concertada, en els àmbits de direcció, atenció, intervenció i seguiment de l’alumnat, atenció a les famílies i coordinació amb Serveis Externs. Ha participat en cursos de formació sobre Estimulació primarenca, expressió, comunicació i psicomotricitat, competències bàsiques, aplicacions TIC a l’escola i eines per l’assessorament psicopedagògic. També ha participat en cursos sobre necessitats educatives i estratègies d’ensenyament, aprenentatge i atenció a la diversitat.

 

Roser Escarpenter

Roser Escarpenter

Psicóloga Clínica

Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Girona.(UdG). Màster de Psicologia Clínica i Psiquiatria infantil i juvenil a l’Hospital Matern- infantil de la Vall d’Hebron. Postgrau en demències i assessorament familiar por la UdG. Ha treballat com a psicòloga infanto-juvenil en diferents centres clínics. Més de deu anys d’experiència com a terapeuta, terapeuta familiar, i terapeuta de parella en tractaments cognitiu-sistèmic. Experiència com a ponent en l’àmbit de la Psicologia clínica i de la Salud. Professora docent i assessorament psicològic, processos de selecció i avaluació de competències a l’ISPC (Institut de Seguretat Pública de Catalunya). Realització i participació com a ponent a conferències i tasques de comunicació amb diferents professionals de la psicologia i la medicina.

Helena Alvarado

Helena Alvarado

Pedagoga Terapeuta, Logopeda habilitada i Psicòloga infantil.

Va realitzar l’especialitat en Psicologia i Psiquiatria Infanto Juvenil a l’Hospital Vall d’Hebron. Especialista en Teràpia Estratègica Breu, avalada pel Centre de Teràpia Estratègica d’Arezzo i el Mental Research Institute de Itàlia. Ha treballat com a psicòloga infantil en la Unitat de Pediatria de l’Hospital Públic Son Llàtzer (Mallorca).

Participació en cursos de formació, congressos i mitjans audiovisuals sobre problemàtiques de la infància i de l’adolescència. Coautora del Protocol de Detecció i Actuació de Dislèxia de la Conselleria d’Educació del Govern Balear. (Prodislex, 2011). Directora de l’àrea de Psicologia de la OIDEA (Organització Internacional de les Dificultats Específiques d’Aprenentatge). Professora experta en resolució de conflictes per a l’Agència de Cooperació Internacional Alemanya GIZ. Professora associada de Dificultats Específiques de l’Aprenentatge del Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l’Educació de la UIB.

Si voleu ampliar o rebre informació sobre un cas concret,
podeu omplir el formulari del següent enllaç.