Select Page

El nostre equip

Jordi Gerona / Fundador. Director general.

Fundador. Director general.

Va realitzar els seus estudis d’Economia a la Universitat de Barcelona i inicia la seva vida professional en el món de la construcció,  al qual li dedica 20 anys. Durant aquest temps treballa com a cap de projectes i gestió de diferents empreses de Barcelona. Compagina aquesta feina amb moltes hores de voluntariat amb adolescents i famílies en el món de l’espai. Decideix canviar de rumb per compartir un projecte familiar: el centre CREIX  Barcelona, i a continuació la Fundació Mirades Educatives. El seu interès pel nou projecte té l’origen en el seu fill que té dislèxia i  TDAH, i per tant comença a formar-se en aquest món.

La seva formació la centra en el treball amb la família i a cercar estratègies de diàleg i comunicació entre tots els membres de la família, així com el treball dels valors amb els fills. Ha organitzat i participat en diferents congressos, tallers i seminaris sobre la família.
Continua com a voluntari en el temps de lleure i ha participat en tallers sobre animació de grups d’adults i adolescents. En els darrers anys la seva formació s’ha encaminat a les dificultats d’aprenentatge i les famílies.

Yolanda Otal / Fundadora. Mestra de primària i professora de secundària

Fundadora. Mestra de primària i professora de secundària

S’ha de dedicat tota la vida a l’educació amb nens i adolescents. Va començar en el món del temps de lleure per després diplomar-se en magisteri i més tard fer la llicenciatura d’Història de l’art per la UB. A partir d’aquest moment comença a treballar al Lestonnac de Barcelona on continua com a professora de secundària. El món de la docència és la seva passió i determina entrar a la universitat a donar classes de Pedagogia on actualment continua  treballant a l’ISCREB i ISCRDB. En el 2013 decideix emprendre un projecte familiar: CREIX Barcelona; a partir d’aquest moment ho combinarà amb les seves classes a l’escola.  El seu afany emprenedor la porta a participar en diferents empreses dirigides sempre a les dificultats d’aprenentatge i inicia la seva formació en aquest camp. Realitza el màster en dificultats d’aprenentatge i organitza i participat en diferents congressos, tallers i seminaris sobre la família. En els darrers anys s’ha dedicat a l’estudi de la dislèxia i el TDAH i l’aplicació dels recursos tecnològics en les dificultats d’aprenentatge, així com el treball amb famílies que tenen fills amb dificultats d’aprenentatge.

Col·labora amb diferents editorials en la creació de materials curriculars i ha escrit un llibre de contes relacionats amb les dificultats d’aprenentatges.

Isabel López / Fundadora. Pedagoga terapeuta

Fundadora. Pedagoga terapeuta.

S’inicia en el món dels infants i adolescents des del temps de lleure, per després llicenciar-se en Pedagogia Terapèutica per la UB. Fa estudis de psicomotricitat i s’especialitza en Psicomotricitat educativa, reeducativa i terapèutica per la U. Pontifícia de Comillas. A partit d’aquest moment passa a treballar com a professora i orientadora en el Servei d’Assessorament Psicopedagògic dels Salesians, en els àmbits de direcció, atenció, intervenció i seguiment de l’alumnat, atenció a les famílies i coordinació amb Serveis Externs. En el 2013 decideix emprendre un projecte familiar: CREIX Barcelona, motivada per l’interès als infants i joves i la vinculació directe amb les Necessitats Educatives Especials; a partir d’aquest moment ho combinarà amb les seves classes a l’escola. 

Ha participat en cursos de formació sobre Estimulació primarenca, expressió, comunicació i psicomotricitat, competències bàsiques, aplicacions TIC a l’escola i eines per l’assessorament psicopedagògic. També ha participat en cursos sobre necessitats educatives i estratègies d’ensenyament, aprenentatge i atenció a la diversitat.

Anaïs Orobitg / Psicòloga Infanto-Juvenil i adults. Psicòloga sanitària. Formació en ADI-R i ADOS-2

Psicòloga Infanto-Juvenil i adults. Psicòloga sanitària. Formació en ADI-R i ADOS-2

Compta amb una llarga experiència en avaluació, diagnòstic i tractament de les dificultats d’aprenentatge, així com també en intervencions amb nens amb trastorns del neurodesenvolupament. També tracta problemes emocionals, d’ansietat, depressió i trastorns de conducta alimentària.

Aquesta experiència l’ha adquirit en el seu treball en hospitals, consultes privades i escoles.

És coordinadora de la Secció de Psicosomàtica Infanto-Juvenil (SPMIJ) de la revista “Psicosomática y Psiquiatría de enlace” i, també coordina les taules de debat infanto-juvenil de les Jornades anuals de Teràpia del Comportament i Medicina Conductual en la pràctica clínica.

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Ramon Llull (Blanquerna) de Barcelona.

Pau Novella Arenas / Psicòleg Terapeuta familiar. TBE

Psicòleg Terapeuta familiar. TBE

Té una llarga trajectòria professional en el món dels infants, adolescents i les seves famílies. Ha treballat en diferents escoles, centres i Fundacions on ha desenvolupat diferents tasques, aconseguint una gran experiència. Els seus estudis i pràctica professional l’han encaminat al món de la família i els adolescents, especialitzant-se en els casos de famílies multiproblemàtiques i els seus fills adolescents. És especialista en Teràpia Breu Estratègica. Ha coordinat diferents grups de treball de teràpia de conjugal, conflictes familiars, de nens i joves amb trastorns de la personalitat. És també especialista en atenció a la diversitat.

 • Llicenciat en Psicologia per la Universitat Ramon Llull de Barcelona. 
 • Màster en Teràpia Familiar Sistèmica i en Teràpia cognitiu social. Especialista en Teràpia Breu Estratègica.
 • Màster en Teràpia Familiar. Escola de Teràpia Familiar, Hospital de Sant Pau (Universitat Autònomade Barcelona)
Roser Escarpenter Barris / Psicóloga Clínica Infanto-juvenil i adults Psicòloga sanitària

Psicóloga Clínica Infanto-juvenil i adults Psicòloga sanitària

Ha treballat com a psicòloga infanto-juvenil en diferents centres clínics atenent a nens i joves. També té una llarga trajectòria com a terapeuta familiar, i terapeuta de parella en tractaments cognitiu-sistèmic. En la seva llarga trajectòria professional també ha treballat en la psicologia d’adults.

En l’àmbit docent compta amb una extensa experiència com a ponent dins de la Psicologia clínica i de la Salud. També ha estat professora docent i d’assessorament psicològic de processos de selecció i avaluació de competències a l’ISPC (Institut de Seguretat Pública de Catalunya).

En el camp acadèmic ha participat com a ponent en diferents conferències, així mateix ha fet tasques de comunicació amb diferents professionals de la psicologia i la medicina.

 • Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Girona.(UdG).
 • Màster de Psicologia Clínica i Psiquiatria infantil i juvenil a l’Hospital Matern- infantil de la Vall d’Hebron.
 • Postgrau en demències i assessorament familiar por la UdG.
Laura García Beltran / Psicòloga i coaching Teràpeuta Estratègica Breu Disciplina positiva

Psicòloga i coaching Teràpeuta Estratègica Breu Disciplina positiva

Té una llarga experiència professional com a psicòloga amb famílies, adolescents i nens, treballant en diferents institucions de Bogotà i Barcelona. Ha treballat en l’àmbit públic en temes relacionats amb infància i família, i en el sector privat abordant diverses problemàtiques i trastorns.

En l’àmbit de la docència ha participat en diferents seminaris i tallers sobre adolescència, les família, els trastorns d’alimentació i violència intrafamiliar, entre d’altres. Ha estat conferenciant en diferents escoles de Barcelona parlant de l’adolescència i de les famílies. Ha realitzat xerrades sobre l’ús i abús de la tecnologia.

 Llicenciada en Psicologia por la Universidad de Bogotà.

 • Màster en Comunicació i Coaching Estratègic al Centre d’Estudis Avançats en Comunicació i Problem Solving Estratègic de Barcelona.
 • Màster en Psicoteràpia Breu Estratègica a Arezzo, Itàlia sota la supervisió directa del professor Giorgio Nardone
 • Certificada en Disciplina Positiva por la ADP
Paula Marquez / Graduada en Logopèdia

Graduada en Logopèdia

Graduada en Logopèdia per la Universitat Ramon Llull (facultat Blanquerna) de Barcelona. Ha realitzat diverses formacions com ara de trastorns del neurodesenvolupament, musicoteràpia, retard en la parla, entre d’altres. Actualment està vinculada a un centre d’atenció precoç a Barcelona. Durant uns anys ha estat enriquint-se a nivell professional en centres d’educació especial i CDIAP. A més a més, es monitora en el lleure i ha participat en casals d’estiu, extraescolars i esplai.

Helena Alvarado / Psicòloga infanto-juvenil i adults. TBE Pedagoga Terapeuta. Logopeda habilitada

Psicòloga infanto-juvenil i adults. TBE Pedagoga Terapeuta. Logopeda habilitada

Té una llarga trajectòria professional dins del món dels infants, on ha treballat en diferents àmbits. És una apassionada de la seva feina i fruit d’aquesta passió va crear el centre Creix Mallorca. Avui l’Helena treballa en el seu despatx privat.

Ha treballat com a psicòloga infantil en la Unitat de Pediatria de l’Hospital Públic Son Llàtzer (Mallorca). Ha estat directora de l’àrea de Psicologia de la OIDEA (Organització Internacional de les Dificultats Específiques d’Aprenentatge). 

L’Helena és coautora del Protocol de Detecció i Actuació de Dislèxia de la Conselleria d’Educació del Govern Balear. (Prodislex, 2011).

En l’àmbit de la docència ha participat  en diferents cursos de formació, congressos i mitjans audiovisuals sobre problemàtiques de la infància i de l’adolescència. Treballa com a professora experta en resolució de conflictes per a l’Agència de Cooperació Internacional Alemanya GIZ i també com a professora associada de Dificultats Específiques de l’Aprenentatge del Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l’Educació de la UIB.

 • Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona
 • Llicenciada en Pedagogia per la Universitat de Barcelona
 • Logopeda habilitada
 • Màster de Psicologia Clínica i Psiquiatria infantil i juvenil a l’Hospital Matern- infantil de la Vall d’Hebron.
 • Màster en Teràpia Estratègica Breu, avalada pel Centre de Teràpia Estratègica d’Arezzo i el Mental Research Institute de Itàlia.
Txell Gimeno Hernández / Terapeuta ocupacional. Psicomotricista. Logopeda

Terapeuta ocupacional. Psicomotricista. Logopeda

Compta amb una llarga trajectòria en el món de la infància l’adolescència i les seves famílies. Des de fa molts anys es dedica a acompanyar a infants de 0 a 15 anys que presenten dificultats en el seu desenvolupament i els hi afecta a les seves ocupacions diàries. Ha treballat en diferents centres i actualment compagina el seu treball en una clínica i el centre CREIX.

La seva trajectòria és amplia i dilatada en la professió de l’educació infanto-juvenil, ha estat mestre d’educació infantil i ha exercit com a logopeda.

En l’àmbit docent ha participat en tallers i seminaris relacionats amb els infants i els seu desenvolupament. Ha dirigit tallers per a famílies.

Actualment està centrada en la Teràpia ocupacional amb una orientació psicodinàmica.

 Terapeuta ocupacional per la Universitat autònoma de Barcelona.

 • Terapeuta psicomotriu Aucouturier per l’AEC.
 • Mestre d’educació infantil per la Universitat de Blanquerna.
 • Logopeda per l’Institut d’estudis psicològics.
 • Postgrau de Neurorehabilitació per l’Institut Guttman.
 • Formació en Bobath i Integració sensorial.
 • Formació en psicoanàlisis d’orientació lacaniana.
Bárbara Pascual Doncos / Pedagóga. Mestra de Primària

Pedagóga. Mestra de Primària

Té una llarga experiència en el món dels infants perquè des de fa molts anys ha estat monitora del temps de lleure, educadora i tallerista. També ha realitzat suport educatiu en l’àmbit privat i en el mon de l’empresa.

Actualment és la pedagoga de CREIX Barcelona i realitza les tasques de reforç escolar, seguiment de les dificultats d’aprenentatge i seguiment escolar.

S’ha format en aquest terreny en diversos cursos.

 • Graduada en Pedagogia
 • Graduada en Educació Primària

Si voleu ampliar o rebre informació sobre un cas concret,
podeu omplir el formulari del següent enllaç.