Select Page

El Centre

CREIX Barcelona és un centre de psicologia multidisciplinar. La seva finalitat es donar resposta, de manera integral, a les necessitats de nens, adolescents i joves, així com a les seves famílies, tant en el camp de la salud, com el de l’ensenyament.

CREIX, Centre de Desenvolupamet Infantl i Juvenil, és un projecte que surgeix a partir de l’interés, la vocació i l’expeirència dels seus fundadors. Portem dedicats al món de l’educació més de 25 anys, i som pares de nens amb trastorns del desenvolupament i l’aprenentatge. Aquests aspectes units a les ganes de colaborar en el desenvolupament dels més petits i l’acompanyament a les seves famílies ens va portar a conèixer CREIX, a Mallorca, i começar junts aquest camí.

A CREIX Barcelona comptem amb un equip interdisciplinar de professional, experts i qualificats, que estan en constant renovació, utilitzant noves tècniques terapèutiques axí com la tecnologiaper oferir la millor solució a cada persona que ve al nostre centre. a la vegada, el nostre interés també s’adreça a millorar el nivell de competència professional de la nostra comunitat, en les diferents disciplines, organitzant cursos de formació continuada amb ponents de renom internacional.

El nostre fet diferencial radica en oferir tractaments innovadors centrts en l’eficàcia i l’eficiència. Així doncs, en les nostres intercvencions educatives i terapéutiques, utilitzem mètodes on la tecnologia és la protagonista; la logopèdia està centrada en la metodologia multisensorial; i la Teràpia Breu Estratègica la utilitzem tenint en compte que és el tractament més ressolutiu a curt termini en els problemes emocionals, comportamentals i familiars.

Hay alguien tan inteligente que aprende de la experiencia de los demás.

Voltaire

Calendari

setembre 2019
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« nov.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Contacteu amb nosaltres

Si voleu ampliar o rebre informació en un cas concret,
podeu omplir el formulari del següent enllaç.