Select Page

El centre

 

CREIX Barcelona és un centre de psicologia multidisciplinar. La seva finalitat és donar resposta, de manera integral, a les necessitats de nadons, nens, adolescents i joves, així com a les seves famílies, tant en el camp de la salut, com el de l’ensenyament. Creix Barcelona també vol donar respostes als adults en les necessites que considerin.

CREIX Barcelona és un projecte que sorgeix a partir de l’interès, la vocació i l’experiència dels seus fundadors. Portem dedicats al món de l’educació més de 30 anys, i som pares de nens amb trastorns del desenvolupament i l’aprenentatge.

A CREIX Barcelona comptem amb un equip interdisciplinar de professionals, experts i qualificats, que estan en constant renovació, utilitzant noves tècniques terapèutiques així com la tecnologia per oferir la millor solució a cada persona que ve al nostre centre.

El nostre fet diferencial radica en oferir tractaments innovadors centrats en l’eficàcia i l’eficiència. Tenim en compte a la persona i per això els nostres tractaments són personalitzats i centrats en la persona que tenim al davant.  En les nostres intervencions educatives i terapèutiques, utilitzem mètodes on la tecnologia és la protagonista; la logopèdia està centrada en la metodologia multisensorial; i la Teràpia Breu Estratègica la utilitzem tenint en compte que és el tractament més resolutiu a curt termini en els problemes de conducta, emocionals i familiars.

 

Si voleu ampliar o rebre informació sobre un cas concret,
podeu omplir el formulari del següent enllaç.