Select Page

El Centre

CREIX Barcelona és un centre de psicologia multidisciplinar. La seva finalitat es donar resposta, de manera integral, a les necessitats de nens, adolescents i joves, així com a les seves famílies, tant en el camp de la salut, com el de l’ensenyament.

CREIX Barcelona és un projecte que sorgeix a partir de l’interès, la vocació i l’experiència dels seus fundadors. Portem dedicats al món de l’educació més de 25 anys, i som pares de nens amb trastorns del desenvolupament i l’aprenentatge.

A CREIX Barcelona comptem amb un equip interdisciplinar de professional, experts i qualificats, que estan en constant renovació, utilitzant noves tècniques terapèutiques així com la tecnologia per oferir la millor solució a cada persona que ve al nostre centre.

El nostre fet diferencial radica en oferir tractaments innovadors centrats en l’eficàcia i l’eficiència. Així doncs, en les nostres intervencions educatives i terapèutiques, utilitzem mètodes on la tecnologia és la protagonista; la logopèdia està centrada en la metodologia multisensorial; i la Teràpia Breu Estratègica la utilitzem tenint en compte que és el tractament més resolutiu a curt termini en els problemes de conducta, emocionals i familiars.

Si voleu ampliar o rebre informació sobre un cas concret,
podeu omplir el formulari del següent enllaç.