Select Page

Condicions d’ús del formulari

 

D’acord amb el que s’ha establert per la Llei Orgànica 15/1999, l’informem que les dades obtingudes d’aquest formulari seran incorporats a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de CENTRE D’ORIENTACIÓ PSICOPEDAGOGICA SL amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui se del seu interès. Pot exercir drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostre direcció VIA AGUSTA 15, PORTA 215 08006, BARCELONA.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació y que tenim el seu consentiment per utilitzar-les per les finalitats mencionades.

L’enviament d’aquestes dades implica la acceptació d’aquesta clàusula.

CONSULTA ON LINE

Benvinguts al servei d’assessorament gratuït del Centre CREIX Barcelona.

Des d’aquesta pàgina ens pots fer arribar els teus dubtes o inquietuds sobre totes aquelles problemàtiques que afecten al nen, a l’adolescent i al jove, o sobre conflictes que es poden donar a l’entorn familiar, social i escolar.

T’agrairíem que omplis el següent formulari per enviar la teva consulta o suggeriment, indicant-nos si vols rebre la resposta a través del mail o via telefònica.

Si tens alguna dificultat per accedir a través del formulari, pots enviar-nos un mail a: info@creixbarcelona.com

Rebràs un correu amb la resposta personalitzada en un termini màxim de 72 hores. Els assessoraments telefònics es faran els dimarts entre les 15h i les 17h. La trucada tindrà una durada màxima de 10 minuts.

IMPORTANT: El servei de consultes on-line romandrà tancat -al igual que el nostre centre- de l’1 al 31 d’agost. Qualsevol consulta que facis en aquest període serà contestada a partir de l’1 de setembre.

Si voleu ampliar o rebre informació sobre un cas concret,
podeu omplir el formulari del següent enllaç.